LA NOSTRA IMATGE ÉS IMPORTANT

 

La societat actual influeix en gran manera sobre la imatge i l’aspecte físic de les persones. La caiguda del cabell té una influència molt negativa en la qualitat de vida, perquè el cabell forma part de la imatge, de la seva forma de ser i de la seva forma de sentir-se.

Avui dia, són molts els recursos que tenim per prevenir i tractar la caiguda tant en l’home com en la dona.
Recordem que en moltes de les caigudes del cabell, els fol·licles pilosos no han estat destruïts. En aquestes situacions, el fol·licle roman viu i de vegades és possible la recuperació del cabell, ja que el fol·licle manté la seva capacitat de generar-ho.

 

TIPUS D’ALOPÈCIA

  • ANDROGENÈTICA: És la pèrdua de cabell a causa de factors genètics. És el tipus d’alopècia més comú en la nostra societat.
  • AREATA: És una malaltia que provoca zones despoblades de cabell en forma circular, d’una mida aproximada a una moneda gran.
  • FIBROSANT: També anomenada alopècia frontal Fibrosant, és un tipus d’alopècia que consisteix en la pèrdua gradual del pèl de la zona frontal del cap, el que provoca que el cabell neixi cada vegada més lluny del front.
  • DIFUSA: És la pèrdua progressiva del cabell en una zona particular i aleatòria del cuir cabellut. Comença amb la pèrdua de densitat del pèl, que es torna laci i sec, i poc a poc va caient per no tornar a créixer més.
  • CICATRICIAL: No només engloba diverses malalties i trastorns relacionats amb els cabells, com la fol·liculitis (inflamació dels fol.licles) sinó que també reuneix algunes malalties que no estan relacionades directament amb els cabells, com per exemple: tuberculosi, sífilis, limfomes, metàstasi o tumors.
  • UNIVERSAL: És una malaltia autoimmune, en la qual el mateix organisme produeix anticossos contra una part del fol·licle capil·lar. Aquesta malaltia causa la pèrdua total del cabell, és a dir, l’absència de cabell en tot el cos, no només al cap.

LA VIDA DEL CABELL

  1. FASE ANÀGENA O DE CREIXEMENT ACTIU: El cabell està en fase de creixement. Dura de 2 a 6 anys; com a mitjana: 3 anys.
  2. FASE CATÀGENA O ETAPA REGRESSIVA: El cabell deixa de créixer i es manté en repòs durant 3 setmanes.
  3. FASE TELÓGENA O ETAPA DE DESCANS: El cabell és empès cap a fora i és reemplaçat per un altre nou. Aquest procés es va repetint al llarg dels cicles. Aquesta fase té una durada de 3 mesos.

TRACTAMENTS PER LA CAIGUDA

Encara que hi han molts tipus de tractaments, nosaltres ens centrarem en PILEXIL, que és una línia de tractament i cura per a la caiguda del cabell indicada tant per a homes com per a dones.

Pilexil Anticaiguda (xampú, spray i ampolles) és un complet tractament que actua davant de tots els factors que intervenen en la caiguda del cabell. Gràcies als seus actius, frena la caiguda del cabell, alhora que el nodreix, el repara, afavoreix el seu creixement, i li aporta les vitamines necessàries perquè llueixi sa i amb brillantor, recuperant la seva força. La formulació dels seus productes: xampú, spray i ampolles, està acuradament estudiada per oferir la major eficàcia en cada situació oferint una solució integral als problemes de caiguda del cabell. D’altra banda, Pilexil Càpsules és un complement alimentari amb una innovadora formulació (L-Cistina, Ferro, Zinc i 9 vitamines) que contribueixen al manteniment del cabell en condicions normals.

PILEXIL FUNCIONA!!