JUVILIS TAN POTENT COM UNA INJECCIÓ TAN SUAU COM UNA CREMA

 

A la nostra farmàcia hem introduït una nova  línia cosmecèutica que s’anomena JUVILIS. La seva característica principal és que conté un sistema exclusiu de transport que aconsegueix una profunditat mai abans aconseguida per a una eficàcia sense precedents. JUVILIS Absorbable Fillers conté ingredients fins a dia d’avui tan sols utilitzats en medicina estètica, que gràcies a la seva tecnologia Deliverytrans arriben a les capes més profundes de la pell per a una major eficàcia antiedat.

 

La seva línia cosmecèutica està composta per quatre productes:

DAY LOTION, amb el Farciment Absorbible Fosfat Tricálcico(Phosphatrans®)

Reafirma la pell i allisa les arrugues, esborra els signes de l’edat i il·lumina la pell, combat els radicals lliures i l’oxidació.

JUVILIS-DAY-LOTION

Antioxidant i protectora pels seus ingredients (Vit. C, Echinacea, Resveratol, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Ginseng, Ginko Biloba, Maca, Àcid Oleanòic)

 Hidratant i calmant (Hammamelis, Bisabolol, Allantoin, Grape Seed Oil, Immortelle, Dermosoft, Evermat, Centella Asiatica, Manteca de Karité)

 Antiedat i liftant (Rosa Mosqueta, Pea Protein, Adifyline, Lipidami, Spirulina, Phytosqualane, Volufiline, Zhi Mu Extract).

Hem de dir que encara que porti tots aquests ingredients, té una textura molt lleugera que s’absorbeix de seguida.

NIGHT CREAM, amb el Farcit Absorbible Hidroxiapatita(Hydroxytrans®)

Regenera i estimula la producció de col·làgen i elastina, incrementa la densitat cutània i la seva elasticitat i repara la pell danyada i potencia l’activitat cel·lular.

JUVILIS-NIGHT-CREAM

Crema de nit antiarrugues i antiedat (Retinyl Palmitate, Resveratrol, Adifyline, Padina Pavonica, Rosa Mosqueta, Alpha-Arbutin, Meadowsweet, Vit. E)

 Reafirmant i redensificant (Matrixyl, Spirulina, Volufiline, Pea Protein, Grape Seed Oil, Zhi Mu Extract, Corn Oil)

Reparadora i regeneradora (Centella Asiatica, Tocopheryl Acetate, Ginkgo Biloba, Immortelle, Neroli, Coffea Arabica Seed Extract).

BEAUTY SERUM, amb el Farciment Absorbible Fosfat Tricálcio(Phosphatrans®)

Combat les arrugues i elimina els signes del cansament,energitza la pell per a una aparença radiant i efecte immediat pell perfecta.

JUVILIS-BEAUTY-SERUM

Serum acció liftant i omplidora (Liftonin, Leuphasyl, Adifyline, Pea Protein, Licopene, Gatuline, Spirulina, Zhi Mu Extract, Vit. E),

Embellidora i astringent (Botamix, Soft focus color, Gatuline, Hamamelis, Cedrus Atlantica Bark Extract, Vit. C, Acmella Extract, Red Algae)

Revitalitzant i energitzant (Centella Asiatica, Bisabolol, Maca, Ginseng, Ginkgo Biloba, Sunflower Oil, Immortelle, Caffeine).

EYE COMPLEX, amb el Farcit Absorbible Àcid Hialurónico(Hyalutrans®).

Suavitza les arrugues i línies d’expressió,esborra les ulleres i il·lumina les ombres, elimina les borses i incrementa la microcirculació.

JUVILIS-EYE-COMPLEX

Contorn d’ulls antibosses i drenant (Botamix Astringent, Horse Chestnut, Cucumber, Immortelle, Cedrus Atlantica Bark Extract)

Energitzant i antiarrugues (Hyaluronic Acid, Maca, Caffeine, Horse Chestnut, Pea Protein, Provitamina B5)

Lluminositat i antiulleres (Vit. C, Niacinamide, Leuphasyl, SNAP-8, Hamamelis, Ginkgo biloba).

Juvilis és una bona alternativa al tractament quirúrgic i també és un bon complement per aquest, ja que fa que el tractament quirúrgic tingui més duració.