Com podem enfortir el nostre sistema immunològic de manera natural?

Arriba la tardor i amb el canvi de temperatura, pluges i estrès, poden baixar-nos les defenses. Sabem que són les encarregades d’evitar les infeccions, però també estan per lluitar contra altres malalties. Són especialment vulnerables les persones amb esgotament, els nens i adolescents en ple creixement, i les persones de més de 65 anys. És habitual que per augmentar-les recorrem als suplements vitamínics com la vitamina C o la gelea reial.

Juanola disposa de diferents productes amb ingredients d’origen natural pensats perquè augmentis les teves defenses complementant la dieta

JUANOLA DEFENSESEl xarop Juanola Gelea Reial és un complement alimentari que combina gelea reial, equinàcia, prebiòtics, pròpolis i zinc perquè, en una sola presa al dia, es reforcin les teves defenses i la teva vitalitat en els moments en què més ho necessites com a els canvis d’estació o temporades d’estrès.

DEFENSES NENSEl xarop gelea reial per nens, és un complement alimentari amb gelea reial, equinàcia, prebiòtics i pròpolis. Augmenta la seva vitalitat i defenses gràcies a afegir a la Gelea Reial Fresca d’alta qualitat (amb 2% HDA) i als Prebiòtics i al Pròpolis; l’equinàcia que contribueix al bon funcionament del sistema immunitari. Aquest xarop és a partir de 2 anys.

JALEA REAL DEFENSES

Aquest complement alimentari fet a força de gelea reial fresca, fructooligosacàrids (prebiòtics), equinàcia, pròpolis i zinc t’ajudarà a augmentar les teves defenses al mateix temps que recuperaràs la teva vitalitat gràcies al seu contingut en equinàcia i zinc

Per reforçar-les no em de descuidar mantenir una alimentació variada i equilibrada i practicar activitat física.

Dormir i descansar durant almenys 7 hores diàries farà que el nostre sistema funcioni correctament i que les defenses segueixin altes.

Rentar-nos les mans amb assiduïtat és una mesura essencial per prevenir-nos de malalties, més encara si ens trobem a prop d’una persona ja malalta.