EL PES

Cada vegada ens preocupa més l’estar bé amb un mateix, sentir-se bé quan ens mirem en el mirall ….. És clar que volem estar en el nostre pes ideal però no hem de descuidar la nostra alimentació, ja que molta part de la nostra salut depèn d’això.

No hi ha dietes miracle, tota pèrdua de pes ha de ser acompanyada d’una dieta equilibrada i exercici. Si que hi ha productes que t’ajuden a perdre més ràpid, dels quals ara parlarem.

Abans de començar una dieta de control de pes, dur a terme una neteja i depuració interior pot ajudar-te a assolir els teus objectius.

Per recolzar-te en aquesta primera fase detox i drenant,et recomanem DRENAFLUID TUGAS, a base de Bedoll i Te verd. Amb fibra prebiòtica. Fórmula amb acció drenant, depurativa i antioxidant.

Quan el nostre organisme estigui depurat passarem a ajudar-nos amb el producte CLA TUGASÀcid Linoleic Conjugat ), que ens ajudarà a cremar greix i a regular els pics de sucre en sang per a evitar picar entre hores.

També podem aplicar-nos alguna crema reductora o anticel.lulítica a les zones mes rebels perquè ens ajudi a reduir més ràpid la zona desitjada, i per a preparar la teva pell abans d’aplicar la crema, et recomanem exfoliar 1 cop a la setmana la zona a tractar per tal de que el producte s’absorbeixi millor i tingui més eficàcia.

CONSELLS

  • No et saltis l’esmorzar: Intenta esmorzar en tant t’aixequis o al cap d’una hora com a màxim.
  • Menja cada 3-4 hores: Si passes moltes hores sense menjar, et pot aparèixer ansietat i amb això, moltes ganes de menjar aliments poc recomanables.
  • No et saltis cap àpat: La fam s’acumula, per tant, saltar-se àpats pot provocar l’objectiu contrari del que busques.
  • Beu 1’5 litres d’aigua diaris i evita alcohol, refrescos i sucs. La hidratació l’has de realitzar bàsicament amb aigua. Evita la begudes ensucrades, refrescs, sucs envasats i alcohol, que no deixen de ser una gran aportació de calories i sucres.
  • Practica exercici físic: L’exercici t’ajuda a perdre greix corporal, a millorar la teva forma física i la teva salut.