Serveis de Salut

ANÀLISI FACIAL

Les nostres especialistes en cosmètica facial, Adela i Eva analitzen les característiques de la teva pell: hidratació, fermesa, elasticitat… per tal de fer un diagnòstic acurat del teu tipus de pell i oferir el tractament més adequat per a corregir allò que més et preocupa.
Demana’ns hora per a una sessió analítica, és totalment gratuïta.

ANÀLISI CAPIL·LAR

Una especialista dels laboratoris Rueber fa un analítica complerta del teu cabell i cuir cabellut, aportant solucions als problemes de caiguda, falta de densitat, caspa, picors…

Demana hora per una sessió analítica, és gratuïta.

SERVEI DE DIETISTA

El nostre especialista en dietètica farà un examen i test complert de les característiques morfològiques i hàbits alimentaris per tal d’establir una dieta adequada i còmoda per tal de perdre pes.

Demana’ns hora per a reservar el servei, és gratuït.

TEST D’INTOLERÀNCIA ALIMENTARIA

Sanytest, és una empresa que ens ofereix un test mitjançant resistència elèctrica, on es poden conèixer quins són els aliments potencialment nocius per al pacient. Amb els resultats del test s’elabora una dieta personalitzada per tal de millorar la qualitat de vida del pacient.

El test es realitza en 10 minuts i cal venir en dejú de 2 hores. És important no
prendre cap tipus de protector gàstric el dia del test.
El preu d’aquest servei és de 59.90€.

 

ANÀLISI RÀPID DE COLESTEROL I GLUCOSA

El nostre equip realitza anàlisis ràpids de colesterol i glucosa mitjançant un aparell anomenat Reflotron, amb el qual, amb una gota de sang i 2 minuts et donem la concentració de glucosa en sang o els teus nivells de colesterol.

El preu de l’anàlisi és de 5€ i és necessari venir en dejú de 8 hores.

No cal demenar hora previa.

ARRACADES

Els nostres especialistes, Adela i Pablo posen arracades a adults segons la normativa establerta per el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona.

El preu és de 6.95€ i no cal demenar cita previa.