Consells per a la tornada a l’escola

Ja ho teniu tot preparat per la tornada a l’escola? Doncs ara us donarem uns consells perquè la tornada a la rutina sigui més fàcil.

A l’estiu canviem les rutines i amb aquesta els horaris d’anar a dormir i aixecar-nos. Intenta que els nens tornin a tenir una hora per anar a dormir. Intenta tornar a les rutines que teniu durant el curs escolar. El primer dia de classe intenta que els teus fills s’aixequin una mica abans perquè no tingueu que anar corrent per arribar a tot. 

Tornada-escola

Molts nens estaran contents perquè es retroben amb els seus amics i mestres, d’altres no perquè no els agradi anar al cole. Cal intentar que se sentin tranquils en aquests primers dies. Quan surtin de l’escola podem fer un berenar diferent i divertit i de pas preguntar-los pels nous companys de classe,els mestres…

Amb la tornada a l’escola tornen els polls

escola-polls

Els polls poden aparèixer al llarg de tot l’any, encara que els brots solen ser més freqüents a l’inici del curs escolar. Quan ens passin una circular de l’escola que hi ha polls, la millor manera de prevenir és mirar diàriament el cap dels nostres fills per assegurar-nos que no hi hagi polls o llémenes i aplicar repel·lents naturals com l’essència de l’arbre del te.escola-otc

Si per mala sort veiem que té polls, haurem d’aplicar una loció que mati polls i llémenes i si és possible que sigui sense pesticides perquè no irriti el cuir cabellut. Tenim la loció de OTC sense pesticides que actua en 5 minuts. Normalment a la setmana d’haver aplicat el tractament cal repetir segons les instruccions del mateix. La raó sol ser que es pot haver quedat alguna llémena que pot tornar a repetir la infestació. També haurem de rentar a una temperatura superior als 60 graus tot allò que hagi estat en contacte amb el seu pèl. Per exemple coixins, coixins, gorres o tovalloles. Les pintes, raspalls, diademes o passadors han també de desinfectar en aigua bullint.